close

Contact rapid

Ai intrebari despre rulmenti sau vrei o oferta personalizata? Raspundem imediat!

close

Formular cerere oferta

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Despre noi

  Eurobearings


  Sunteți în căutarea unor rulmenti  originali si de calitate la prețuri accesibile? Ați ajuns în locul potrivit! Eurobearings este unul din principalii distribuitori de rulmenti autorizati din România, cu o experiență de peste 20 ani.


  Asigurăm aprovizionarea în timpi optimi, cu rapiditate și confort pentru dumneavoastră. Garantăm performanța rulmenților prin noile tehnologiile încorporate. Indiferent cât de solicitantă este aplicația, folosind rulmenții noștri, veți obține totdeauna rezultatele dorite. Viziunea noastră este focalizată pe satisfacerea pretențiilor clienților noștri la cel mai înalt nivel, punându-le la dispoziție tradiția și experiența noastră din domeniu. SUNTEM DISTRIBUITORI AUTORIZATI IN ROMANIA PENTRU:  NTN-SNR -JAPAN,      ROLLWAY – USA,      CODEX – SLOVENIJA.


  RULMENTI URB // RULMENTI INA // FAG // RULMENTI NSK-RHP // RULMENTI TIMKEN // RULMENTI KOYO // RULMENTI NACHI // RULMENTI ZKL // RULMENTI FLT


  distribuitor-ntn-snr


  CERTIFICARI   RECOMANDARI   INTREBARI FRECVENTE

  email
  call
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.