close

Contact rapid

Ai intrebari despre rulmenti sau vrei o oferta personalizata? Raspundem imediat!

close

Formular cerere oferta

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Corpuri de rostogolire

  Corpuri de rostogolire

  Corpurile de rostogolire utlizate la rulmenți care se livrează și separat sunt: bilele, rolele cilindrice și rolele ac.

  Bile

  Bilele din oțel de rulmenți au o duritate de 60-66 HRC și sunt executate în clase cu diferite valori ale toleranțelor și abateri de formă. În cadrul fiecărei clase bilele sunt împărțite, în funcție de diametru, pe sorturi. În urma procesului de fabricație rezultă loturi de bile care se încadrează în unul din sorturi. Pe ambalajul lotului se marchează sortul în care acestea se încadrează.

   

  Role Ac

  Rolele ac se execută din oțel de rulmenți și au o duritate de 60...65 HRC, conform STAS 6742. După forma capului rolelor ac, variantele ce se execută pentru livrare separată sunt:

  cu cap sferic - simbol S;
  cu cap plat - simbol P.

  Role Cilindrice

  Rolele colindrice se execută din oțel de rulmenți și au o duritate de 60...65 HRC, conform STAS 8088. Pentru evitarea tensiunilor rolele se execută cu contact modificat. Rolele se sortează la lungime și la diametru. Loturile se ambalează separat, iar pe ambalaj se marchează simbolul lotului.

  email
  call
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.